Aktualitások

VÁNDORBOTTAL A VASPARIPÁÉRT! FEB 26




2012. augusztus 19., vasárnap

Buddha ereklyék 2012

Szombaton útra keltem egy ismerősömmel, hogy meglátogassuk az idei ereklye kiállítást. Persze "épp időben" érkeztem a stadionokhoz így alkalmunk volt integetni a tömött busznak;) 1órás várakozás után megjött a másik, és helyünket elfoglalva folytathattuk utunkat Tar felé. Megérkezvén Tarra szembesülhettünk az esemény vonzó mivoltával, ugyanis mindenhol kocsik, túristák, buddhisták voltak:)  felmentünk a templomhoz megnézni az ereklyéket, de annyian voltak, hogy egy ideig nem nagyon lehetett beférni.
Nem is baj, mert így volt alkalmam beszélni az ismerőseimmel is:) Végül megnéztük az ereklyéket, és be kell valljam: megrendítő élmény volt számomra! "kézzel fogható buddhizmus" talán így tudnám leírni, de persze ez így kevés. Láma mondta többször szeretne látni a közösségben, ami egy kicsi fejre koppintás is lehetett volna;)
Volt még idő így elhatároztuk, hogy felkeressük a várromot. Az út közepén már rossz ötletnek tünt a rekkenő hőség miatt, de végűl sikerült elérni, némiképp csalódás volt, mert csak egy falból áll az egész, de csodás látvány fogadott Nógrádra. Majd visszamentünk,(visszafele könnyebb volt) elfáradtunk rendesen,  így a következő busszal jöttünk is vissza pestre. Csodás nap volt. Megerősitett belül.
ps.: Nógrád szép!
1 képet rakok most fel, többit holnap ha leszedtem a kártyáról.



Képek

6,3km volt összesen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése